AANMELDEN MODELLEN

 

OPEN AANMELDING: In het kader van bijzondere fotografieproducties ( PhotoArtVisuals en GalleryWork) kunnen modellen zich aanmelden met de volgende voorkomens en karaktereigenschappen.

 

* Type: ballerina, dans,   eigenschappen: krachtige en sensuele uitstraling t.b.v. casting PhotoArtVisual producties. 

* Roodharigen (authentiek) in de leeftijd vanaf 18 jaar en ouder. t.b.v. casting PhotoArtVisual-productie genre Magisch Realisme. 

* 'Karakterkoppen' M/V alle leeftijden. 

* Modellen met een mystiek voorkomen, oogopslag. M/V  

* Naturel beauty's | hieronder verstaan we de modellen vanaf 18 jaar die zonder het gebruik van make-up over een eigen, natuurlijk en zachtaardig voorkomen beschikken. 

 

Denk je te voldoen aan een van deze types, stuur dan je aanmelding in, met toevoeging van een recente foto naar: johndegelder.producties@gmail.com ter attentie van S. (Simone) van Nes. (Of, ken je iemand die hieraan voldoet, tip deze dan!)

Ervaring: voor deelname hoef je geen ervaring te hebben als model of een opleiding daarvoor gevolgd te hebben. Tijdens de opnamedagen word je door ons team optimaal gecoacht om je inbreng tot een succes te maken. Verder is het van belang dat je geen verplichtingen hebt aan andere agenty's of een modellenbureau.

Nog geen 18 jaar: Ben je nog geen 18 jaar, maar jonger en denkt je te voldoen aan een van de vernoemde types, dan is aanmelding alleen mogelijk met instemmning van je ouders of voogd. 

Fotografie: het komende jaar staan er weer verschillende fotografieproducties gepland in het kader van ons Gallery-werk. (De resultaten ervan worden ingebracht of het webportaal van Friends of Art - zie: www.friendsofart.nl ) Thema's geplande fotografieproducties: Mythologie, Ancient Mysteries, Natural Beauty's, Strong Karakters, Operavertolkingen in PhotoArtVisuals.

De opnamen in die we voor ogen hebben vragen om modellen met bijzondere voorkomens en karaktereigenschappen. Hoe authentieker het model, hoe krachtiger de fotografie en daarmee het eindresultaat. Als model maak je onderdeel uit van de gehele productie en werk je samen met een team van fotografen, stylisten, setbouwers, visagisten en andere medewerkers. Je deelname aan een productie belooft een bijzondere en onvergetelijke ervaring te worden. 

We zien je aanmelding graag tegemoet,

 

John de Gelder