CopyRight Teksten | door Simone van Nes | redacteur, tekstschrijver, corrector

 

portretterend, pakkend, prikkelend

Ik houd van het vinden van het juiste woord. Portretterende interviews hebben een apart plekje in mijn hart. Ik wrijf me in de handen voor het scherpstellen van een ingewikkelde boodschap. Pakkend voorwoord of prikkelende column? Copy Right is de snelste weg naar heldere teksten.

 

wat ik doe?

Interviewen | Schrijven | Herschrijven | Redigeren | Corrigeren

 

je verhaal helder verteld

Ik luister aandachtig en schrijf in klare taal. Of het nu een interview is met de bestuursvoorzitter, een gestarte ondernemer of een verzorgende op de werkvloer, het gaat erom dat de vonk overslaat naar de lezer … 
Hoe anders bereik je dat je tekst gelezen wordt!

 

voor wie?
Ik schrijf voor stichtingen en scholen. Voor reclamebureau’s, bedrijven en magazines. Van folderteksten tot diepgravende interviews – heerlijk om telkens in een wisselende omgeving 
te mogen verkeren.

 

van redactie tot boekuitgave 

Van redactie tot boek, CopyRight voorziet erin.
Door de directe wijze van samenwerken met vormgever en drukker houden we tot op het laatste moment grip op de uitgave, tot de boeken van de pers rollen.

De ervaring leert tenslotte dat naarmate het boek de eindfase bereikt, we door je toenemende enthousiasme aan extra wensen een invulling willen geven. Als ‘boekmakers’ doen we alles wat in ons vermogen ligt.

 

meer weten?

Bel of stuur een WhatsApp-bericht 
naar   06-22 90 55 87

of een e-mail naar
copyright.tekst@gmail.com

Ik hoop tot snel!


Simone van Nes