Galerie Friends of Art

Galerie Friends of Art – een initiatief van John de Gelder Producties – vertegenwoordigt een groep betrokken kunstenaars en hun werk dat in het galerie-aanbod is opgenomen. De actuele collectie bestaat uit fotografie, sculpturen in brons en keramiek, schilderijen in olieverf en acryl en artwork-objecten in een reeks van uiteenlopende stijlen.

Het werken met vaste kunstenaars heeft als voordeel dat zij met regelmaat nieuw werk inbrengen en zij vertegenwoordigd zijn met hun topstukken. Kijk voor het actuele aanbod op het webportaal van Galerie Friends of Art (met mogelijkheiden tot aankoop-optie).

Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van releases en galerie-activiteiten kunnen zich aanmelden als vriend van Friends of Art.

De galerie vind je in de Graanbuurt, gelegen aan het riviertje de Giessen in het plaatsje Giessenburg (tussen Gorinchem en Dordrecht).

Een tweede locatie – met een doorlopende expositie – is restaurant De Ertepeller te Papendrecht.

Verder verzorgt Friends of Art particuliere en zakelijke kunst-projectinrichtingen, maken we kunst in opdracht en voorzien we in kunst als geschenk, te beginnen met de Friends of Art kunstcadeaubon.

Locaties: De Graanbuurt |

Giessenburg Gebouw de Kolenbeurs Doetseweg 34 3381 KG Giessenburg

Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Andere dagen op afspraak

De Ertepeller (doorlopende expositie) Slobbengorsweg 149 3351 LH Papendrecht (nabij Dordrecht)

www.ertepeller.nl rechtstreeks nummer John de Gelder 06 - 53173723

 

Alle kunst zien op het webportaal van Friends of art….

Verlaat deze site en ga WWW.FRIENDSOFART.NL