Over John en John de Gelder Producties | CopyRight Teksten | Galerie Friends of Art

 

 

John de Gelder | fotograaf, visueel vormgever, schrijver, galeriehouder

Ik kan mij mijn leven niet herinneren zonder camera… Ik denk in beelden en ben altijd bezig met creëren.

Oude beschavingen en culturen, historische personages en vraagstukken – ze vormen de inspiratie voor mijn werk. Ze betekenen voor mij een fascinerende wereld aan mogelijkheden, waarin ik mij volledig kan verliezen. Mijn fotografie – met de geselecteerde werken in de presentatie op deze website – alsook het label ‘Ancient Mysteries’ waaronder mijn boeken zijn uitgegeven en als aanvulling hierop de serie bronzen sculpturen van mijn hand, getuigen daarvan.

Fotografie biedt aanhoudend nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. En de uitdaging voor mij ligt nu in het maken van PhotoVisuals, waarin traditionele fotografie en moderne editingtechnieken samengaan met spectaculaire fotografische producties als eindresultaat. Mijn doel? Het maken van indrukwekkende beelden die je niet loslaten, die blijven fascineren – die je doen opgaan in de illusie van het beeld.

 

 

 

 

 

John de Gelder Producties vof als zakelijk concept is het resultaat van vele jaren aan ervaring binnen de betreffende vakgebieden, met daarin een eigen identiteit voor de afzonderlijke onderdelen. Samen voeren wij, John de Gelder en Simone van Nes, hierin een zakelijk partnerschap. Kenmerkend in deze opzet zijn de vertakkingen van samenwerking die in veel projecten zijn terug te vinden. Zo is de productie van teksten vanuit CopyRight Teksten zelden los te denken van visuele vormgeving.  

 

CopyRight Teksten | door Simone van Nes | redacteur, tekstschrijver, corrector

 

portretterend, pakkend, prikkelend

Ik houd van het vinden van het juiste woord. Portretterende interviews hebben een apart plekje in mijn hart. Ik wrijf me in de handen voor het scherpstellen van een ingewikkelde boodschap. Pakkend voorwoord of prikkelende column? Copy Right is de snelste weg naar heldere teksten.

 

wat ik doe? Interviewen Schrijven Herschrijven Redigeren Corrigeren

je verhaal helder verteld
Ik luister aandachtig en schrijf in klare taal. Of het nu een interview is met de bestuursvoorzitter, een gestarte ondernemer of een verzorgende op de werkvloer, het gaat erom dat de vonk overslaat naar de lezer …
Hoe anders bereik je dat je tekst gelezen wordt!

voor wie?
Ik schrijf voor stichtingen en scholen. Voor reclamebureau’s, bedrijven en magazines. Van folderteksten tot diepgravende interviews – heerlijk om telkens in een wisselende omgeving
te mogen verkeren.

van redactie tot boekuitgave

 

Van redactie tot boek, CopyRight voorziet erin.
Door de directe wijze van samenwerken met vormgever en drukker houden we tot op het laatste moment grip op de uitgave, tot de boeken van de pers rollen.

de ervaring leert tenslotte dat naarmate het boek de eindfase bereikt, we door je toenemende enthousiasme aan extra wensen een invulling willen geven. Als ‘boekmakers’ doen we alles wat in ons vermogen ligt.

meer weten? Bel of stuur een Whatsapp-bericht
naar 06-22 90 55 87

of een e-mail naar
copyright.tekst@gmail.com

Ik hoop tot snel!


Simone van Nes

 

 

Galerie Friends of Art is het gevolg van een jarenlange samenwerking met een groep getalenteerde, professionele kunstenaars. De kunst presenteren we via moderne media – online zichtbaarheid is belangrijk, zeker voor onze verre contacten – maar meer nog moet je kunst laten zien op een persoonlijke wijze, vinden wij. Op twee unieke locaties presenteren we de kunstwerken: in restaurant De Ertepeller in Papendrecht, waar de jonge eigenaren enthousiaste kunstambassadeurs zijn, en in onze eigen galerie in de Graanbuurt in Giessenburg. Hier zijn we sowieso drie dagen in de week open voor alle kunstliefhebbers en op afspraak op elk gewenst ogenblik aanwezig, al dan niet met de betrokken kunstenaar.


 

 

De Graanbuurt is een unieke, karaktervolle plek met historische gebouwen, waar ondernemers samen een attractieve mix aan de bezoekers bieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-