Over JOHN DE GELDER.ART & FRIENDS

JOHN DE GELDER.ART & FRIENDS

Welkom in mijn galerie Friends of Art.

Als kunstenaar, auteur en eigenaar van galerie en boetseeratelier Friends of Art vind je op dit webportaal het complete aanbod aan beschikbare werken uit mijn collectie - Selected Work - en het aanbod aan beschikbare kunstwerken van collega kunstenaars.

In de galerie zelf is een omvangrijk aantal -Selected Work | FineArt-fotografische werken en PhotoVisuals in grootformaat te zien, alle uitgevoerd in fotografische afdrukken, geconserveerd achter museumglas.

De collectie bronzen sculpturen van mijn hand bevat alle beschikbare beelden, in gelimiteerde oplage.

Als onderdeel van mijn galerie zijn beelden in wording te zien in mijn boetseeratelier, de plaats waar mooie ontmoetingen plaatsvinden en waarmee je tijdens je bezoek een interessante inkijk krijgt in het hele maakproces.

Mijn fotografische producties vinden plaats op locaties in binnen- en buitenland, maar de eindmontage ervan vindt weer plaats in mijn montage-atelier.

Een fijne en rijke toevoeging aan de collectie kunst in mijn galerie, zijn kunstwerken van bevriende collega-kunstenaars. Dit als gevolg van jarenlange samenwerking met getalenteerde, professionele kunstenaars en om ruimte te willen bieden aan gerelateerde authentieke kunstuitingen en stijlvormen gepresenteerd onder de naam Friends of Art.

De onderlinge band en samenwerking staat garant voor inspirerende artistieke uitwisselingen in woord en daad, waarmee de deur ook open staat voor nieuw talent en gastkunstenaars.

Kortom, een plek voor mooie ontmoetingen tussen vrienden van de kunst. Voel je welkom in mijn atelier en galerie, voel je welkom bij Friends of Art!

John de Gelder

Locatie galerie

Gelegen op een steenworp afstand van het vestingstadje Gorinchem en de oude havens van Dordrecht, vind je een van de leukste buurtjes van Nederland: De Graanbuurt.

Volg het riviertje de Giessen en voel je welkom in het overdekte winkelstraatjes met historische gevelpandjes.

In dit buurtje waar je uren lang kunt vertoeven vind je de galerie van Friends of Art in de herbouwde, rietgedekte ‘Herberg ‘t Pinkeveer’.

Adres: Doetseweg 34

3381 KG Giessenburg Zuid Holland

Parkeren gratis

horeca is te vinden naast de galerie, in de oude stationsrestauratie.