Over Friends of Art

Het idee achter Friends of Art is het realiseren van de kick off van nieuw werk, of met andere woorden: de vrienden van Friends of Art als eerste en zo snel mogelijk informeren over de release van dit nieuwe werk. De vrienden eerst is het motto. Zij zijn de eerste die dit werk onder ogen krijgen en hierop kunnen reageren als zij dit willen. Het plaatsen van een optie of snelle aankoop, het zijn de vrienden die hiermee aan de slag kunnen gaan. En het zijn ook de vrienden die worden uitgenodigd voor de Friends of Art kunstevenementen en met open armen ontvangen worden in onze galeries en op de jaarlijkse vernissage en kunstevenementen.

Presentaties en Pop-up Galeries Waar te zien? Vanaf het moment van release is het nieuwe werk ingebracht op dit webportaal en te zien in onze nieuwe galerie in de Graanbuurt of in onze pop-up galerie bij de Ertepeller. Dit om de kunst verder toegankelijk te maken voor een breed publiek, ondergebracht in de ambiance van een ideale uitgaansgelegenheid waar je langdurig en vrijblijvend kunt genieten van het kunstaanbod of kunt opgaan in de life-style beleving van ‘De Graanbuurt’ in het schilderachtig gelegen plaatsje Giessenburg.(Tussen Dordrecht en Gorinchem)

Nieuwe Galerie Naast de Pop-up galerie locatie in Papendrecht, versterkt Friends of Art zijn galerie-aanbod in het lifestyle-complex dat bekend staat als 'De Graanbuurt', gelegen in het schilderachtig plaatsje langs het riviertje De Giessen in Giessenburg (tussen Dordrecht en Gorinchem. Hier kun je ons vinden in De Kolenbeurs, het gebouw met de overdekte gevelpandjes, in het gereconstrueerde historische en rietgedekte 't Pinkeveer.

Hoe word je een vriend? Heel simpel, je geeft je e-mailadres aan ons door en klaar. Geen kosten, geen lidmaatschap. Het succes van Friends of Art is gebaseerd op de vrienden, op heel veel vrienden, in binnen- en buitenland. Wat is er nu nog mooier voor een kunstenaar om een nieuw kunstwerk te presenteren aan een grote achterban van vrienden die geïnteresseerd zijn in kunst. Denk je in wat voor inspiratie dit vormt voor de kunstenaar, welke mooie werken in het verschiet liggen...

Als vriend ontvang je alle releases via een e-mailbericht zodra deze vrijgegeven worden met alle bijbehorende informatie en de locatie waar dit kunstwerk in galerie is.

Wat de aanschafprijzen betreft van de kunstwerken: dit zijn de prijzen die de kunstenaar zelf vaststelt en hanteert voor zijn werk. Dus geen gallerytoeslag of ander prijsopdrijvend gedoe.

Ik wil vriend worden

Klik op deze link, vul de gegevens in en klaar. Zo simpel werkt het. Van harte welkom bij de groep!

Voor KUNSTENAARS:

Ben je als kunstenaar geïnteresseerd om deel te nemen aan dit initiatief, richt dan je verzoek tot meer informatie aan galeriefriendsofart@gmail.com of benader ons via de contactgegevens.

Voor HORECA-ONDERNEMERS:

Ben je als horeca-ondernemer geïnteresseerd om deel te nemen aan het initiatief van een Pop-up galerie, en voldoet je zaak om de kunst een mooie bestemming te geven, richt dan je verzoek tot meer informatie aan galeriefriendsofart@gmail.com of benader ons via de contactgegevens.

INRICHTING & ADVIES:

PROJECTINRICHTING & ZAKELIJKE KUNSTINBRENG

Sterk in het concept van Friends of Art, met de grote verscheidenheid van kunstuitingen, zijn de mogelijkheden voor projectinrichtingen. Met als voorbeelden de inbreng van kunst in zakelijke en privé projecten, waaronder de horecabranche, praktijkruimtes, boardrooms, ontvangstruimtes, lobby's, publieke ruimtes, en woningen. In dit concept werken we nauw samen met interieurinrichters, binnenhuisarchitecten en stylisten. Of als u zelf de inrichting wilt verzorgen in samenwerking met onze kunstenaars.