AGENDA
Galerie open iedere donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 5.

met inachtneming...

In de galerie passen we alle voorzorgsmaatregelen toe om je bezoek onbezorgd te laten verlopen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een privé-kijkafspraak. De Graanbuurt is verder ruim van opzet om je voldoende vrij te kunnen bewegen en rekening te houden met alle hygienevoorschriften.


privé-kijkafspraak.

De galerie voor jezelf...

Wil je los van andere bezoekers de collectie bekijken, dit kan... Een belletje is genoeg voor het maken van een privé-afspraak; vrijblijvend en wel zo leuk. De afspraak maken is mogelijk buiten de reguliere openingstijden, ook in de avonduren en op zondagmiddag. Bel rechtstreeks voor een afspraak 0653-173723 (John)


Volg de 'making-of' van kunstwerken in het atelier.

In het atelier wordt tijdens de openingstijden voor publiek door mij (John de Gelder) gewerkt aan nieuwe sculpturen in boetseerwas of ik ben bezig met het opzetten van een nieuwe PhotoVisual. Deze boetseerstukken zullen bij gereedheid worden afgegoten in brons en voorzien van een bijpassende patina (kleuren van het beeld via het verhitte inbrandproces met vloeibare kleurstoffen - de zogenaamde patina's - waardoor het beeld kleurt maar ook het bronskarakter behouden blijft.) Een beeld aankopen vanaf de boetseertafel is mogelijk tegen het voordeligere intekentarief met inspraak voor de patina eindkleuring en keuze van de sokkel. De PhotoVisuals worden bij gereedheid gepubliceerd op het webportaal en/of verwerkt tot een fotografische presentatie op grootformaat: Lambda C geconserveerd achter museumglas of gegoten glasepoxy en ingebracht in de galeriecollectie van Friends of Art.


START NIEUW KUNSTSEIZOEN - FRIENDS OF ART PRESENTEERT

KUNST & KUNSTENAARS IN DE SPOTLIGHTS

6 WEKEN LANG GENIETEN

Van 12 november tot 19 december staan bij galerie Friends of Art de kunstenaars en hun werk in the spotlights. Zes weken lang openen we het nieuwe kunstseizoen met in iedere week een presentatie van een of twee kunstenaars. De agenda volgt later welke kunstenaars zich in welk weekend presenteren. Een niet te missen event voor kunstliefhebbers en vrienden van Friends of Art. Deze weekenden staan vooral in het teken van Friends of Art vrienden onder elkaar, welkom aan alle kunstliefhebbers, de nieuwste werken van dichtbij, kunstenaars vertellen en leggen uit. Onvergetelijke ontmoetingen. Doen! (John)
Kunst & kunstbeleven aan de Giessen

Parkeren gratis. Van harte welkom!

Vrije toegang op donderdag, vrijdag en zaterdag. De galerie is open van 10 tot 17 uur