AGENDA

25 NOVEMBER | BOEKPRESENTATIE | RENE BEAUMONT | VAN 12 TOT 16 UUR | DE KUNST VAN HET PATINEREN VAN BRONS, maar dan anders!

Rene is bekend van zijn werken in marmer en brons waarvan meerdere beelden zijn opgenomen in de collectie van galerie Friends of Art. Voor het patineren van zijn bronzen sculpturen hanteert hij vele beproefde technieken, waaronder de damptechnieken, maar pioneert hij ook met het opbrengen van patina's die je fantasie te boven gaat, met opmerkelijke en sterk persoonsgebonden resultaten. Ga mee in de wereld van deze pioneer en leer de wereld van het patineren op een heel andere wijze kennen. Dit prachtig uitgebrachte boekwerk met vele voorbeelden in kleur is er voor de kunstliefhebber, voor de fans van bronzen sculpturen en voor de doorgwinterde vakman en kunstenaar. Niets is te gek, wees voorbereid, je gaat wat beleven, het P-woord krijgt een andere betekenis.

Wil je deze doorlopende presentatie bijwonen, Réne is deze zaterdagmiddag van 12 tot 16 uur live aan het werk in ons atelier.Voel je van harte welkom.

Voor de liefhebbers zijn er speciale uitgaven beschikbaar voorzien van een patinakunstwerkje zijn serie van patinabewerkingen en opgenomen in de uitgave.


9 DECEMBER ZATERDAG | TRUDY DIJKSTRA | VAN 11 TOT 16 UUR | OLIEVERF | DE NIEUWE COLLECTIE

Trudy's olieverfschilderijen kenmerken zich door de fijnheid van detail en innemende taferelen met een knipoog naar het imaginair realisme. Laat je tijdens haar aanwezigheid in het atelier van Friends of Art meevoeren in haar wonderlijke wereld en het aanbrengen van de laatste toetsen met de penseelfijnheid van 1 haar. Deze dag presenteert zij haar nieuwste werken, waaronder in grootformaat en laat zij ook een heel andere zijde van haar interesses zien. Voor alle leifhebbers van haar werk een dag om naar uit te kijken! Voel je welkom.

LIVE IN HET ATELIER

Volg live in het atelier het opzetten van beelden in boetseerwas. Mijn boetseeratelier bevindt zich aangrenzend aan de galerie en dit is ook de plek waar ik (John) mijn boetseerstukken opzet. Een mooie plek om elkaar te ontmoeten en om het hele proces van boetseren zelf te ervaren. De boetseerstukken die hier te zien zijn, worden zodra gereed afgegoten in brons. Dit samen met het zien van de actuele en aanwezige collectie aan kunstwerken maakt je bezoek meer dan de moeite waard. Voel je van harte welkom!


Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag open